Utskick på väg – snart

Nu är äntligen allt klart inför utskicket med första medlemsboken för 2019, som blir tredje och sista årgången av Phosphoros i faksimil, med inledning av Paula Henrikson.

Bilden har vi lånat från Litteraturbanken.

Med utskicket följer även årets Meddelanden med kallelse till årsmötet, som enligt tidigare meddelande är framflyttat till den 27 augusti. Dessutom kommer mötet att ske via det digitala verktyget Zoom, eftersom vi inte törs tro att Covid-19-läget tillåter att vi håller årsmöte i den fysiska världen. Mer information om detta kommer i Meddelanden. Årsmötesanförandet, som hålls av Carina Burman och kommer att handla om Bellman, blir alltså också via Zoom. Ni som inte är bekanta med Zoom har nu sommaren på er att ladda ner verktyget/appen och öva!

Med utskicket följer även hela två anföranden; dels Lars Burmans från förra året, om Torsten Rudeen, dels Klaus Müller Willes från 2016, om Almqvists amerikanska handskrifter. Och med i utskicket följer också en påminnelse om att det är dags att betala in medlemsavgiften. Leveransen är att vänta i mitten av juni.